Клуб „Комуникация, Етикет и публична изява“


Добрата комуникация повишава потенциала ни както в учебен, така и в личен план. Тя ни помага да изграждаме пълноценни взаимоотношения с хората и да възприемаме различни гледни точки. С непрекъснатото нарастване на количеството информация, на което сме изложени, е все по-важно да предаваме идеите си бързо, ясно и вдъхновяващо. А за да комуникираме ефективно, е нужно да развиваме и социални умения в различните им форми – етикет, поведение, обноски.
За мен ли е:
Ако сте млада дама или джентълмен на възраст между 12 и 16 години, ако сте готови да усвоите незаменими умения от света на възрастните, ако искате комуникацията Ви с родители, учители и приятели да се изкачи на едно ново, по-изискано, галантно и въздействащо ниво, то този курс е за Вас!


Защо да участвам?
  • За да усвоиш магията на комуникацията
  • За да се превърнеш в желан и въздействаш събеседник
  • За да научиш етикета и правилните обноски
  • За да си истинска млада дама или джентълмен

Какво ще науча?

1. Въздействаща комуникация с приятели и с възрастни


2. Слушане и отговаряне по правилния начин


3. Задаване на уместни въпроси


4. Изграждане на разбирателство


5. Получаване и даване на обратна връзка


6. Облекло

7. Обноски


8. Етикет за разговор по телефона


9. Етикет на маса


10. Писане на презентация


11. Презентиране пред публика


12. И още много!

Твоят ментор е

Явор Арнаудов

Явор Арнаудов

Казвам се Явор Арнаудов и съм много добър в преподаването, продажбите и управлението на хора, защото това работя цял живот, както в България, така и в чужбина.  Имам диплома за Магистър по Икономика и Маркетинг от London Metropolitan University  и Chartered Institute of Marketing, Лондон, Великобритания. Занимавам се с благотворителност и ръководя клуб, помагащ на хората в неравностойно положение.

За мен е радост да водя клуб  „Комуникация, етикет и публична изява“, а в занималнята на СТЕМИКО часовете по Бизнес и Комуникация– едно прекрасно място, което ще подготви всеки млад творец за предизвикателствата на възрастните!
Добави към началния екран
Stemico
Stemico.bg
Откажи Добави