Следучилищна подготовка за 5-ти, 6-ти и 7-ми класЗапиши се
Ако Ви интересува друг период, моля свържете се с нас на телефон 0886 780 900

Полудневната занималня подготвя децата от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас по учебния материал.


110 часа месечно или 440 часа срочно допълнителна подготовка, плюс усвояване на знания и умения по СТЕМ, Комуникация, Бизнес, Изкуство и творчество.
Заедно с подготвени ментори, децата учат уроците си, пишат домашни, подготвят проекти, правят експерименти….
Работят по учебните програми, но!!!! и по СТЕМИКО система за интегрално интерактивно знание.
Всяка седмица нашите умници имат допълнително по 2 часа БЕЛ и 2 часа Математика. Готвят се заветните матури още от 5. клас. И когато дойде този дълго чакан момент, ще бъдат подготвени!
На фокус е интерактивно усвояване на знания и умения:
Развиване на критично и творческо мислене, емоционална интелигентност, правене на преценка, вземане на решения, задълбочено практическо навлизане в науката, технологията, изкуството, бизнеса, и комуникацията.
Занималня
Програмата включва:


Ежедневно писане на домашни по съответните предмети, проверка и индивидуална обратна връзка

Допълнителна подготовка по БЕЛ и Математика, общо 4 часа седмично
Допълнителни нови активности и проекти по СТЕМ наука и технология, Комуникация, Бизнес, Изкуство и творчество

ВАЖНО: Всички занимания са съобразени с изискванията на МЗ за мерките срещу разпространение на Ковид 19. При невъзможност за провеждане на занимания, същите ще бъдат наваксани.

Програма по класове:

8:00-13:00 понеделник вторник сряда четвъртък петък
8:00 - 8:30 писане на домашни писане на домашни писане на домашни писане домашни писане на домашни
8:30- 9:30 български математика български математика език
9:30-10:30 писане на домашни писане на домашни писане на домашни писане на домашни език
10:30 - 12:30 Наука технология комуникация бизнес изкуство
11:30-12:30 Наука технология комуникация бизнес изкуство
12:30-13:00 писане на домашни писане на домашни писане на домашни писане на домашни писане на домашни
Запиши се
Ако Ви интересува друг период, моля свържете се с нас на телефон 0886 780 900

Всеки ден от седмицата е посветен на определено образователно занимание:STEAM


Модул бизнес


Модул комуникации


Модул творчество и DIY


За още добавена стойност: Някои допълнителни занимания могат да се преподават на български и английски език.

Допълнителни включени услуги:

  • Лека закуска
  • В началото и края на всеки срок - консултация с психолог

Нашите ментори

Габриела Герасимова

Габриела Герасимова

Казвам се Габриела Герасимова и съм психолог и сертифициран НЛП Личен Коуч от Обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър. Член съм на Дружеството на психолозите в Република България, Българска Коучинг Академия и Български център на жените в технологиите. Завършила съм обучения по основи на Когнитивно-поведенческа терапия към Бек Института и Мотивационно интервюиране към Български институт по зависимости. В момента се обучавам в магистърска програма “Психология и невронаука на психичното здраве” в Кингс Колидж (Лондон).

В работата си използвам различни инструменти за подпомагане на клиентите си при определяне на приоритети, вземане на решения, поставяне и постигане на цели, и откриване на лична мотивация.

Интересите ми в областта на образователната психология са свързани с развитието на мозъка и различните методи за подобряване на процесите на учене, запаметяване, внимание и логичното мислене при децата.
Яна Димитрова

Яна Димитрова

Здравейте! Казвам се Яна Димитрова. Средното си образование получих в Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“, а в момента следвам в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Химия“. Последните две години се занимавам с преподаване на частни уроци, както по химия, така и по математика и биология. Целта ми е да покажа на децата красотата на всички науки, връзката между тях и приложението им в света, който ни заобикаля.
Полина Неделчева

Полина Неделчева

Привет, казвам се Полина и съм студент последна година в катедра Инженерен дизайн към Технически университет. Изкуство и технология се преплитат и както невроните между ляво и дясно полукълбо, създадат творческа реализация. Креативността е в основата на позитивна енергия.

Моя страст са българските шевици. Заедно със Стемико център създадохме Образователен комплет 3Д пъзел БЪЛГАРСКА ШЕВИЦА.
Лора Арнаудова

Лора Арнаудова

ОСНОВАТЕЛ на СТЕМИКО Център за Интерактивно знание и НЛП България.

Здравейте, казвам се Лора Арнаудова и съм Сертифициран НЛП Коуч Треньор, НЛП Треньор от Обществото по НЛП на Д-р Ричард Бандлър, Магистър по Икономика и Магистър по Бизнес Администрация. Използвам Започнах кариерата си с управление и маркетинг. През 2008 г. преминах към НЛП и Коучинг. В работата си използвам още инструменти от Гещалт, Поведенческа и Когнитивно Поведенческа Психотерапия, Сугестопедия, Когнитивна Психология, Облекчаване на болка, Хипноза, Комуникация различна от съзнателната и Психология без грешки.

От 2015 година водя „Магически Създания“, летни едноседмични обучения за деца от 2 до 6 клас.
В занималнята на детски център Стемико Водя уроците по бизнес и комуникация. Ментор съм на клуб „Предприемач“.
Явор Арнаудов

Явор Арнаудов

Казвам се Явор Арнаудов и съм много добър в преподаването, продажбите и управлението на хора, защото това работя цял живот, както в България, така и в чужбина.  Имам диплома за Магистър по Икономика и Маркетинг от London Metropolitan University  и Chartered Institute of Marketing, Лондон, Великобритания. Занимавам се с благотворителност и ръководя клуб, помагащ на хората в неравностойно положение.

За мен е радост да водя клуб  „Комуникация, етикет и публична изява“, а в занималнята на СТЕМИКО часовете по Бизнес и Комуникация– едно прекрасно място, което ще подготви всеки млад творец за предизвикателствата на възрастните!
Филип Шабански

Филип Шабански

Здравейте! Казвам се Филип Шабански и съм учител по математика от 8 години. Завършил съм бакалавър по Мениджмънт със специалност финанси в Аделфай Юнивърсити в Ню Йорк,САЩ.

Започнах кариерата си в „Британско училище в София“ като учител по математика и класен ръководител. След три годишен период отворих собствена занималня „Академия Шабански“, където помагах на учениците да се подготвят ежедневно по общообразователни предмети заедно с допълнителна работа по математика и английски език.

Разнообразният ми професионален опит предоставя възможността да комбинирам методи от различни международни образователни системи, които се прилагат успешно в цял свят и излизат от рамките на общоовъзприетите методи на обучение на съвременното училище. Този опит и моите лични характеристики в комбинация с интерактивни и интересни уроци ще спомогнат за цялостното обогаяването на знанията и уменията по математика на моите ученици.
Петра Вацкичева

Петра Вацкичева

Казвам се Петра Вацкичева. Възпитаник съм на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“. Образованието си продължих в Софийски университет, където завърших бакалавър „Българска филология“. В момента изучавам магистърска програма „Детско-юношеска и училищна психология (диагностика и консултиране)“.

От септември 2018 г. съм част от екипа на НЛП България. Участвам в детското обучение „Магически създания“ – НЛП за деца, като асистент на лектора Лора Арнаудова.
Добави към началния екран
Stemico
Stemico.bg
Откажи Добави