ЗанималняЗапиши се
Ако Ви интересува друг период, моля свържете се с нас на телефон 0886 780 900

Полудневната занималня подготвя децата от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас по учебния материал.


110 часа месечно или 440 часа срочно допълнителна подготовка, плюс усвояване на знания и умения по СТЕМ, Комуникация, Бизнес, Изкуство и творчество.
Заедно с подготвени ментори, децата учат уроците си, пишат домашни, подготвят проекти, правят експерименти….
Работят по учебните програми, но!!!! и по СТЕМИКО система за интегрално интерактивно знание.
Всяка седмица нашите умници имат допълнително по 2 часа БЕЛ и 2 часа Математика. Готвят се заветните матури още от 5. клас. И когато дойде този дълго чакан момент, ще бъдат подготвени!
На фокус е интерактивно усвояване на знания и умения:
Развиване на критично и творческо мислене, емоционална интелигентност, правене на преценка, вземане на решения, задълбочено практическо навлизане в науката, технологията, изкуството, бизнеса, и комуникацията.
Занималня
Програма включва:


Ежедневно писане на домашни по съответните предмети, проверка и индивидуална обратна връзка

Допълнителна подготовка по БЕЛ и Математика, общо 4 часа седмично
Допълнителни нови активности и проекти по СТЕМ наука и технология, Комуникация, Бизнес, Изкуство и творчество

Програма по класове:

8:00-13:00 понеделник вторник сряда четвъртък петък
8:00 - 8:30 домашни домашни домашни писане домашни домашни
8:30- 9:30 български математика български математика език
9:30-10:30 писане на домашни писане на домашни писане на домашни писане на домашни език
10:30 - 12:30 Наука технология комуникация бизнес изкуство
11:30-12:30 Наука технология комуникация бизнес изкуство
12:30-13:00 домашни домашни домашни домашни домашни
Запиши се
Ако Ви интересува друг период, моля свържете се с нас на телефон 0886 780 900

Всеки ден от седмицата е посветен на определено образователно занимание:STEAM


Модул бизнес


Модул комуникации


Модул творчество и DIY


За още добавена стойност: Някои допълнителни занимания могат да се преподават на български и английски език.

Допълнителни включени услуги:

  • Лека закуска
  • В началото и края на всеки срок - консултация с психолог

Нашите ментори

Габриела Герасимова

Габриела Герасимова

Казвам се Габриела Герасимова и съм психолог и сертифициран НЛП Личен Коуч от Обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър. Член съм на Дружеството на психолозите в Република България, Българска Коучинг Академия и Български център на жените в технологиите. Завършила съм обучения по основи на Когнитивно-поведенческа терапия към Бек Института и Мотивационно интервюиране към Български институт по зависимости. В момента се обучавам в магистърска програма “Психология и невронаука на психичното здраве” в Кингс Колидж (Лондон).

В работата си използвам различни инструменти за подпомагане на клиентите си при определяне на приоритети, вземане на решения, поставяне и постигане на цели, и откриване на лична мотивация.

Интересите ми в областта на образователната психология са свързани с развитието на мозъка и различните методи за подобряване на процесите на учене, запаметяване, внимание и логичното мислене при децата.
Яна Димитрова

Яна Димитрова

Здравейте! Казвам се Яна Димитрова. Средното си образование получих в Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“, а в момента следвам в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Химия“. Последните две години се занимавам с преподаване на частни уроци, както по химия, така и по математика и биология. Целта ми е да покажа на децата красотата на всички науки, връзката между тях и приложението им в света, който ни заобикаля.
Лора Арнаудова

Лора Арнаудова

ОСНОВАТЕЛ на СТЕМИКО Център за Интерактивно знание и НЛП България.

Здравейте, казвам се Лора Арнаудова и съм Сертифициран НЛП Коуч Треньор, НЛП Треньор от Обществото по НЛП на Д-р Ричард Бандлър, Магистър по Икономика и Магистър по Бизнес Администрация. Използвам Започнах кариерата си с управление и маркетинг. През 2008 г. преминах към НЛП и Коучинг. В работата си използвам още инструменти от Гещалт, Поведенческа и Когнитивно Поведенческа Психотерапия, Сугестопедия, Когнитивна Психология, Облекчаване на болка, Хипноза, Комуникация различна от съзнателната и Психология без грешки.

От 2015 година водя „Магически Създания“, летни едноседмични обучения за деца от 2 до 6 клас.
В занималнята на детски център Стемико Водя уроците по бизнес и комуникация. Ментор съм на клуб „Предприемач“.
Явор Арнаудов

Явор Арнаудов

Казвам се Явор Арнаудов и съм много добър в преподаването, продажбите и управлението на хора, защото това работя цял живот, както в България, така и в чужбина.  Имам диплома за Магистър по Икономика и Маркетинг от London Metropolitan University  и Chartered Institute of Marketing, Лондон, Великобритания. Занимавам се с благотворителност и ръководя клуб, помагащ на хората в неравностойно положение.

За мен е радост да водя клуб  „Комуникация, етикет и публична изява“, а в занималнята на СТЕМИКО часовете по Бизнес и Комуникация– едно прекрасно място, което ще подготви всеки млад творец за предизвикателствата на възрастните!
Филип Шабански

Филип Шабански

Здравейте! Казвам се Филип Шабански и съм учител по математика от 8 години. Завършил съм бакалавър по Мениджмънт със специалност финанси в Аделфай Юнивърсити в Ню Йорк,САЩ.

Започнах кариерата си в „Британско училище в София“ като учител по математика и класен ръководител. След три годишен период отворих собствена занималня „Академия Шабански“, където помагах на учениците да се подготвят ежедневно по общообразователни предмети заедно с допълнителна работа по математика и английски език.

Разнообразният ми професионален опит предоставя възможността да комбинирам методи от различни международни образователни системи, които се прилагат успешно в цял свят и излизат от рамките на общоовъзприетите методи на обучение на съвременното училище. Този опит и моите лични характеристики в комбинация с интерактивни и интересни уроци ще спомогнат за цялостното обогаяването на знанията и уменията по математика на моите ученици.
Петра

Петра

Казвам се Петра Вацкичева. Възпитаник съм на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“. Образованието си продължих в Софийски университет, където завърших бакалавър „Българска филология“. В момента изучавам магистърска програма „Детско-юношеска и училищна психология (диагностика и консултиране)“.

От септември 2018 г. съм част от екипа на НЛП България. Участвам в детското обучение „Магически създания“ – НЛП за деца, като асистент на лектора Лора Арнаудова.
Добави към началния екран
Stemico
Stemico.bg
Откажи Добави